Reparation og udskiftning af bremser i bilen

Lad vores værksted kigge nærmere på bilens bremser

Bilens bremser er noget af det absolut vigtigste i forhold til både din og andres sikkerhed på vejene. Hos BK-AUTO tilbyder vores erfarne mekanikere henholdsvis reparation og udskiftning af bremser. 

Vores autoværksted er beliggende i Valby, og vi har derfor en central beliggenhed for dig, der kommer fra Vanløse, Hvidovre, Sydhavn eller et andet omkringliggende område.

Undgå blokeringer og bevar en høj stabilitet ved opbremsninger

Det er indlysende vigtigt at have gode bremser i bilen. Med gode bremser vil blokering for eksempel undgås, ligesom det er vigtigt at bevare en høj stabilitet ved en hård opbremsning eller en katastrofeopbremsning. Du skal kunne stole på, at bilens bremser virker, som de skal – og det gælder ikke kun ved de bløde opbremsninger.

Vi tjekker dine bremser, mens du venter

Det tager ikke lang tid at tjekke, om der er behov for en reparation eller udskiftning af bremser i bilen. Derfor tilbyder vi at tjekke din bils sikkerhed og bremser, mens du venter. På den måde slipper du for at skulle undvære din bil, mens den er på værksted, og samtidig kan du være tryg ved både din og andres sikkerhed, når du bremser op ude på vejene.

Vores værksted har fokus på at levere den bedste service til vores kunder, og vi ved godt, at det er besværligt at have sin bil på værksted. Derfor bestræber vi os altid på at have bilen færdig samme dag, som den bliver afleveret. 

Skulle vi i forbindelse med tjekket af dine bremser vurdere, at der er behov for en enten reparation eller udskiftning af bremserne, så har vi det rette personale og det nyeste udstyr til at udføre arbejdet hurtigt og effektivt.

Vi har specialværktøjet til at kunne løse enhver opgave, og vi har altid kvaliteten i højsædet.

Få beregnet en pris på udskiftning af bremser

Kig forbi vores autoværksted og lad os undersøge din bils bremser. Trænger de til en udskiftning eller en reparation, beregner vi en pris til dig på arbejdet, og vi går ikke i gang, før vi har clearet det med dig.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

Godt og hurtigt udført arbejde

Flinke medarbejdere, godt og hurtigt udført arbejde, og det bedste må være at jeg fik en præcis og tydelig forklaring på hvad der skulle laves og hvad det ville koste, prisen blev som vi aftalte og så havde de faktisk også lige været så søde at skifte, en lille pære ved min nummerplade uden beregning, kan kun anbefale dem.

Brian Chrestensen

Kanon service

Som ny kunde hos BK Auto fik jeg, på en fredag eftermiddag, en kanon service.


Det tog kun 10 minutter, også var jeg kørende igen.

Kan varmt anbefale BK Auto.

Benedicte

Professionelt værksted

Var her og fik lavet et stort service, de var professionelle omkring hvad der skulle laves og omkring prisen.

Kan varmt anbefale det her værksted!

Angelo Dan

Kan klart anbefale

Det eneste sted i byen, jeg ville gå til med en brugt bil. Fantastisk fyr. Super service. Virkelig gode priser. Kan klart anbefale.

Mark Borella

Vil du også have den bedste service på vores værksted?

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BK.Auto v/Bassam Ali Kassem

Borghaven 1

2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Hovedtelefon: 60 14 62 77

Telefon: 20 23 46 69

E-mail: bassam@bk-auto.dk

CVR: 28529074