Bestil klargøring til syn og undgå omsyn

Få foretaget et grundigt synstjek af din bil

Vidste du, at hver femte bil ikke bliver godkendt ved det periodiske syn og derfor skal til omsyn? Det besvær og de ekstra udgifter, som det fører med sig, kan du spare, hvis du sender din bil til synsklargøring hos os.

Hos BK-AUTO sikrer vi dig, at din bil går gennem ethvert syn uden problemer, og vi gør det til skarpe priser. Vi tilbyder klargøring til syn af din bil på vores værksted i Valby, og vi har derfor en central beliggenhed, hvis du for eksempel kommer fra Vanløse, Hvidovre, Sydhavn eller omegn.

Vi undersøger din bil for alvorlige fejl og mangler

Når du tager din bil forbi os til et tjek og en klargøring af bil til syn, undersøger vi den grundigt for alvorlige fejl og mangler – de samme som vil blive undersøgt i synshallen.

Fokus på trafiksikkerhed og miljø

Der er især to ting, der er i fokus i forbindelse med et bilsyn; trafiksikkerhed og miljøet.

Vi kigger derfor blandt andet på, om bilen er sikker for både dig og øvrige trafikanter, og om bilen forurener mere, end hvad der kan forventes. Vi undersøger bremser og bremseklodser for slitage og skævheder, ligesom vi undersøger udstødningen.

Vi undersøger al bilens lys, og vi kigger på dækkene, ligesom vi også undersøger styretøjet og bilens bærende dele, herunder om der er rust på bilen.

Husk, at det ikke handler om udseendet på din bil. Klargøring til syn handler om, hvorvidt der er alvorlige fejl og mangler, der har en betydning for sikkerheden og miljøet.

Kontakt os og aftal en tid til en grundig klargøring til syn

Er din bil blevet indkaldt til det periodiske syn? Så kontakt os og aftal en tid for, hvornår vi kan udføre et grundigt eftersyn af din bil. 

Med vores klargøring til syn kan du slippe for besværet og omkostningerne forbundet med at skulle have bilen omsynet, og finder vi nogle punkter undervejs, der skal udbedres, kan vi foretage en reparation med det samme – vel og mærke efter vi har kontaktet dig og anslået en pris.

Uanset hvad bestræber vi os på at have din bil færdig samme dag, som du afleverer den.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

Godt og hurtigt udført arbejde

Flinke medarbejdere, godt og hurtigt udført arbejde, og det bedste må være at jeg fik en præcis og tydelig forklaring på hvad der skulle laves og hvad det ville koste, prisen blev som vi aftalte og så havde de faktisk også lige været så søde at skifte, en lille pære ved min nummerplade uden beregning, kan kun anbefale dem.

Brian Chrestensen

Kanon service

Som ny kunde hos BK Auto fik jeg, på en fredag eftermiddag, en kanon service.


Det tog kun 10 minutter, også var jeg kørende igen.

Kan varmt anbefale BK Auto.

Benedicte

Professionelt værksted

Var her og fik lavet et stort service, de var professionelle omkring hvad der skulle laves og omkring prisen.

Kan varmt anbefale det her værksted!

Angelo Dan

Kan klart anbefale

Det eneste sted i byen, jeg ville gå til med en brugt bil. Fantastisk fyr. Super service. Virkelig gode priser. Kan klart anbefale.

Mark Borella

Vil du også have den bedste service på vores værksted?

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BK.Auto v/Bassam Ali Kassem

Borghaven 1

2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Hovedtelefon: 60 14 62 77

Telefon: 20 23 46 69

E-mail: bassam@bk-auto.dk

CVR: 28529074