Dækskifte for private og erhverv

Er det blevet tid til at få sat nye dæk på bilen?

Hvis du kører med sommerdæk og vinterdæk, skal du have skiftet dækkene på din bil to gange om året for at sikre, at du hele tiden kører på de mest optimale dæk i forhold til sæsonen. Hos BK-AUTO tilbyder vi et professionelt dækskifte, hvis det er blevet tid til at få skiftet sæsondæk på bilen, eller hvis det bare er blevet tid til helt nye dæk, fordi mønsteret på de gamle er slidt op.

Vores værksted er beliggende i Valby, og med vores centrale beliggenhed udfører vi ofte dækskifte for både privatpersoner og erhvervskunder fra lokalområdet samt fra Hvidovre, Vanløse, Sydhavn og omegn.

Derfor skal du få skiftet dækkene hos os

Når du vælger at få skiftet dækkene på din bil hos os, slipper du først og fremmest selv for det tidskrævende og besværlige arbejde. Du kan desuden med fordel kombinere dit dækskifte med en af vores øvrige services som for eksempel et serviceeftersyn af bilen eller et synstjek, hvis det alligevel er blevet tid til det. På den måde slipper du for at have din bil på værksted af flere omgange.

Vi bestræber os altid på at have bilen færdig samme dag, som du afleverer den, så du ikke skal gå for længe uden bil. Derudover lægger vi vægt på altid at levere en god service, og vi går derfor aldrig i gang med noget på bilen, uden at vi først har vendt det med dig.

Når du afleverer din bil på vores værksted, gennemgår vi den indledningsvist sammen, så vi har en klar forståelse af dine ønsker og behov. Det gælder, uanset om du ønsker vores hjælp til dækskifte eller en af vores øvrige services.

Hvad koster dækskifte?

Vores priser på udskiftning af dæk afhænger af den konkrete opgave. Derfor er du velkommen til at kontakte os for at indhente et tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov.

Vi tilbyder både montering af sommerhjul, vinterhjul og helårshjul, og vi leverer altid en god service.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

Godt og hurtigt udført arbejde

Flinke medarbejdere, godt og hurtigt udført arbejde, og det bedste må være at jeg fik en præcis og tydelig forklaring på hvad der skulle laves og hvad det ville koste, prisen blev som vi aftalte og så havde de faktisk også lige været så søde at skifte, en lille pære ved min nummerplade uden beregning, kan kun anbefale dem.

Brian Chrestensen

Kanon service

Som ny kunde hos BK Auto fik jeg, på en fredag eftermiddag, en kanon service.


Det tog kun 10 minutter, også var jeg kørende igen.

Kan varmt anbefale BK Auto.

Benedicte

Professionelt værksted

Var her og fik lavet et stort service, de var professionelle omkring hvad der skulle laves og omkring prisen.

Kan varmt anbefale det her værksted!

Angelo Dan

Kan klart anbefale

Det eneste sted i byen, jeg ville gå til med en brugt bil. Fantastisk fyr. Super service. Virkelig gode priser. Kan klart anbefale.

Mark Borella

Vil du også have den bedste service på vores værksted?

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BK.Auto v/Bassam Ali Kassem

Borghaven 1

2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Hovedtelefon: 60 14 62 77

Telefon: 20 23 46 69

E-mail: bassam@bk-auto.dk

CVR: 28529074