Airconditionservice på biler

Service af aircondition og klimaanlæg

Når man først har vænnet sig til en bil med aircondition eller et klimaanlæg, så kan det være svært at skulle undvære det. Virker dit anlæg ikke længere, som det plejer, eller vil du bare gerne være sikker på, at det ikke går i stykker på vej på ferie? Lad os hos BK-AUTO tage et nærmere kig på din bil.

Vi tilbyder airconditionservice til en billig pris. Du skal bare køre din bil forbi vores autoværksted i Valby. Kommer du for eksempel fra lokalområdet, Sydhavn, Vanløse eller Hvidovre, tager det derfor ikke lang tid at finde frem til vores værksted.

Dit aircondition- eller klimaanlæg bør efterses jævnligt

Ligesom det gælder for alle andre dele af bilen, så bør dit aircondition- eller klimaanlæg i bilen efterses med jævne mellemrum. Det skyldes, at det er langt billigere at forebygge og vedligeholde, end det er at reparere. Samtidig slipper du for de gener, det fører med sig ikke at have et anlæg i bilen, der fungerer.

Med et klimaanlæg holder din bil altid en behagelig temperatur hele året rundt, og du kan selv vælge, hvor koldt eller hvor varmt der skal være. Dette er en luksus, som du kommer til at sætte endnu mere pris på, når anlægget pludselig en dag ikke længere virker.

Dit klimaanlæg taber kølemiddel

Uanset om du har et klimaanlæg eller et airconditionanlæg i din bil, så vil det løbende tabe en smule kølemiddel, hver gang det bliver brugt. Jo mere kølemiddel anlægget taber, uden at der bliver fyldt nyt på, desto mindre effektivt vil anlægget være. Til sidst vil der være så lidt kølemiddel tilbage, at anlægget slet ikke fungerer.

Det kan også have den konsekvens, at filter, kondenser og pakninger med tiden vil blive ødelagt, fordi der sammen med kølemidlet flyder en olie rundt, som holder det hele smurt. At reparere dit anlæg kan derfor blive en dyr omgang, hvorimod du til en billig pris hele tiden kan sikre dig, at det virker, som det skal ved at benytte dig af vores airconditionservice.

Kontakt os eller kig forbi og bestil airconditionservice

Kontakt os eller kig forbi for at bestille tid til airconditionservice eller service af klimaanlæg i bil. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udarbejder gerne et tilbud til dig.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

Godt og hurtigt udført arbejde

Flinke medarbejdere, godt og hurtigt udført arbejde, og det bedste må være at jeg fik en præcis og tydelig forklaring på hvad der skulle laves og hvad det ville koste, prisen blev som vi aftalte og så havde de faktisk også lige været så søde at skifte, en lille pære ved min nummerplade uden beregning, kan kun anbefale dem.

Brian Chrestensen

Kanon service

Som ny kunde hos BK Auto fik jeg, på en fredag eftermiddag, en kanon service.


Det tog kun 10 minutter, også var jeg kørende igen.

Kan varmt anbefale BK Auto.

Benedicte

Professionelt værksted

Var her og fik lavet et stort service, de var professionelle omkring hvad der skulle laves og omkring prisen.

Kan varmt anbefale det her værksted!

Angelo Dan

Kan klart anbefale

Det eneste sted i byen, jeg ville gå til med en brugt bil. Fantastisk fyr. Super service. Virkelig gode priser. Kan klart anbefale.

Mark Borella

Vil du også have den bedste service på vores værksted?

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BK.Auto v/Bassam Ali Kassem

Borghaven 1

2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Hovedtelefon: 60 14 62 77

Telefon: 20 23 46 69

E-mail: bassam@bk-auto.dk

CVR: 28529074