Vi udfører olieskift til en skarp pris

Få skiftet olien på din bil regelmæssigt

Få udført et olieskift regelmæssigt og undgå unødvendigt slid på motoren, en dårligere brændstoføkonomi og en større CO2-udledning. Hos BK-AUTO tilbyder vi at skifte olien på din bil til en skarp pris. Du skal bare køre ind forbi vores værksted i Valby. 

Det er let at finde hen til, uanset om du kommer fra Sydhavn, Vanløse, Hvidovre eller omegn.

Tjek bilens oliestand løbende

Enhver bil med en motor har brug for olie for at kunne køre. Olien smører motoren og holder den ren, og det er derfor vigtigt regelmæssigt at sikre sig, at bilens oliestand er inden for rammerne.

Det anbefales, at man tjekker bilens oliestander i motorrummet omkring hver 1.000-2.000 km, man kører i bilen. Dette kan dog variere meget alt afhængigt af, hvor ny eller gammel bilen er, og hvad man bruger bilen til. 

Bruger man for eksempel sin bil til bykørsel og korte ture, vil det typisk være en god ide at tjekke oliestanden for hver 1.000 kørte kilometer. Det skyldes, at denne type kørsel slider mere på motoren.

Olieskift – hvor ofte?

Hvor ofte skal olien så rent faktisk skiftes på bilen? Det kan være meget individuelt, men som tommelfingerregel kan det godt betale sig at få foretaget et olieskift efter fabrikkantens forskrifter. 

Du kan selv tjekke bilens instruktionsbog, hvori det fremgår, hvor ofte lige netop din bil skal have skiftet olie. Du er også velkommen til at tage bilen forbi vores værksted, så kigger vi nærmere på den.

Du kan med fordel også vælge at kombinere olieskiftet med et servicetjek af din bil. På den måde slipper du også for at have din bil på værksted flere gange end højst nødvendigt – selvom vi bestræber os på at aflevere din bil tilbage samme dag, som du afleverer den.

Kontakt os og book en tid eller kig forbi

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores værksted for at bestille et olieskift eller for at høre mere om vores priser eller øvrige services. Vi tager gerne et nærmere kig på din bil og kommer med råd og vejledning.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

Godt og hurtigt udført arbejde

Flinke medarbejdere, godt og hurtigt udført arbejde, og det bedste må være at jeg fik en præcis og tydelig forklaring på hvad der skulle laves og hvad det ville koste, prisen blev som vi aftalte og så havde de faktisk også lige været så søde at skifte, en lille pære ved min nummerplade uden beregning, kan kun anbefale dem.

Brian Chrestensen

Kanon service

Som ny kunde hos BK Auto fik jeg, på en fredag eftermiddag, en kanon service.


Det tog kun 10 minutter, også var jeg kørende igen.

Kan varmt anbefale BK Auto.

Benedicte

Professionelt værksted

Var her og fik lavet et stort service, de var professionelle omkring hvad der skulle laves og omkring prisen.

Kan varmt anbefale det her værksted!

Angelo Dan

Kan klart anbefale

Det eneste sted i byen, jeg ville gå til med en brugt bil. Fantastisk fyr. Super service. Virkelig gode priser. Kan klart anbefale.

Mark Borella

Vil du også have den bedste service på vores værksted?

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BK.Auto v/Bassam Ali Kassem

Borghaven 1

2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Hovedtelefon: 60 14 62 77

Telefon: 20 23 46 69

E-mail: bassam@bk-auto.dk

CVR: 28529074